Plan bezichtiging
DAGPAS €15
 +31 20 280 4002
Menu
DAGPAS €15
Plan bezichtiging
 +31 20 280 4002

Meet our Colleague: Lindsay Garin

Tribes Inspiring Workplaces
20-mrt-2019 6:40:00

Tijd om naar het buitenland te gaan! We hebben onze Belgische collega Lindsay Garin uitgenodigd voor een interview deze week, maar ze stond erop om zelf een blog te schrijven: 'zelf schrijf ik namelijk ook een Franse blog, en ik heb een paar boeken in ‘draft’ staan die ik nog wil afronden en publiceren op een dag. Dus ik vind het leuk om zelf mijn verhaal op te schrijven!’ En een ontzettend gaaf verhaal over haar Tribes reis volgde. Lees mee en maak kennis met deze stoere vrouw, die niet alleen werkt op z’n Nederlands, maar ook sport op z’n Nederland, aangezien ze nu al 3 jaar lang aan Nederlands kickboxen doet!

Lindsay’s verhaal

‘Ik ben in januari 2018 begonnen bij Tribes. Na 12 jaar in de hotelbranche vond ik het een goed moment om mijn werkomgeving te veranderen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer vrijheid in mijn werk. Dat vond ik bij Tribes: Het gaat niet meer om 9-5, het gaat om zakendoen dus wanneer ik op vrijdagavond nog wat zaken wil doen, dan doe ik dat gewoon!

Lindsay Garin

Leuke sfeer

In november 2017 nam een headhunter contact met me op via LinkedIn. Ik had eerst een telefoontje met haar, en ik mocht gelukkig komen solliciteren. Na het eerste interview wist ik al zeker dat ik bij Tribes wilde werken! Ik had het sollicitatiegesprek bij Tribes Hunza - de locatie in de Europese wijk in Brussel. Mijn eerste indruk was super positief omdat ik met een grote glimlach en een vriendelijke houding verwelkomd werd door de Tribal Chief van die locatie: Isabel Palomo. Ik herinner me dat ik erg onder de indruk was van de Co-working area: heldere kleuren, mooi ingericht en gezellig. Ik werd naar de stamtafel gebracht en ik ontmoette mijn manager, John Uildriks. We hebben 45 minuten lang van gedachten gewisseld en ik voelde de geweldige sfeer. Ik wilde al aan de slag gaan en Tribes op nummer één in Brussel zetten!

Voor die man wil ik aan de slag!

Enkele dagen na mijn interview nam ik de Thalys Brussel-Amsterdam voor het tweede interview met de Chief & Founder of Tribes, Eduard Schaepman. Natuurlijk was ik erg nerveus omdat ik de baan echt wilde, dus bereidde ik me voor op de trein. Ik kwam aan bij Tribes Amsterdam Amstel en het team was weer erg vriendelijk en bood me een kop thee aan terwijl ik op Eduard wachtte. Hij kwam aanlopen met een grote glimlach, gekleed in een opvallend pak, en tijdens ons gesprek legde hij het Tribes concept uit. Hij vertelde ook over de flexibele manier van werken, en waarom hij Tribes was begonnen. Ik werd alleen maar enthousiaster. Na een uur gesproken te hebben, liep ik Tribes Amsterdam Amstel uit en dacht ik: ‘voor die man wil ik aan de slag, voor dat bedrijf wil ik werken!’

 

Alle Tribes locaties in Brussel

In het begin was ik Sales Chief van Tribes Sami (aan de Louizalaan) en Tribes Hunza die toen nog niet zo lang geleden geopend waren. Na 3 maanden had ik ook de leiding over het nieuwe Tribes Bajau, bij het Centraal Station en na 2 maanden Tribes Inuit Airport. Het was toen een beetje een uitdaging om alle vier de vestigingen te beheren, maar ik heb er veel van geleerd. Mijn doel was zo veel mogelijk nieuwe members in de community te brengen, en ik ging dan ook alle locaties af. Sinds drie maanden is Noémie Sales Chief bij Tribes, dus mijn dagen zijn wat rustiger. Samen met Loïc Tajima, Tribal Chief bij Tribes Bajau en Sami, werken we in harmonie samen om onze klanten gelukkig te maken, en we geloven dat we een geweldig team zijn!

Team Brussels

Zee nomaden

Mijn favoriete locatie is Tribes Brussel Central Station. De vestiging is geïnspireerd door de Bajau, ook wel de ‘zee nomaden’ genoemd, die in Maleisië, Indonesië en de Filippijnen wonen. Binnen in de locatie is alles blauw, turquoise en het Tribes café is helemaal geweldig (met lekker eten en drinken). En natuurlijk zijn er leuke members in de Brusselse Tribes locaties, maar de Bajau heeft een aantal leden die ik meer als vrienden beschouw dan als members!  

Tribes Brussels Central Station - Office 4-600px

Tribes Nieuwjaarsconferentie 2018

De leukste herinnering die ik aan Tribes heb tot nu toe, is zeker de Tribes Nieuwjaarsconferentie in januari 2018! Ik was nog maar drie weken aan de slag, toen we een geweldige avond in Utrecht beleefden. We gingen bowlen met het team, daarna lekker eten en eindigden natuurlijk met een feest. Toen ontmoette ik voor het eerst mijn Nederlandse collega’s; hoe leuk om dat in zo’n sfeer te doen. Late die avond stond ik samen met mijn manager te drinken (en niet één glaasje!). Dat had ik nog nooit gedaan. Misschien zijn we een beetje ouderwets in België, of is Tribes gewoon heel modern… Ik weet het niet, maar zal deze avond nooit vergeten!

 

 

 

You May Also Like

These Stories on Colleagues

Subscribe by Email

No Comments Yet

Let us know what you think